Kabin Memuru ile Uçak Bakım Teknisyeni Personeli Alım İlanı Açıklandı!

Türkiye ve Dünya genelinde farklı uçuş noktalarındaki Havayolları Firmalarında görevlendirilmek üzere yeni personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Bu ilanlardan bir tanesi kabin memuru kadrosudur. Diğer ilan ise uçak bakım teknisyeni kadrosu olmaktadır.

Kabin memuru maaşları nedir?

Devlete ve özel sektörde görev yapan kabin memurları diğer adı ile hostes maaşları farklılık göstermektedir. Türk Hava Yollarında çalışanlar En az 5 Bin Tl  maaş almaktadırlar. Özelde çalışanlar ise en az 3 Bin 500 tl maaş hakları bulunuyor. Ayrıca çalışanların yabancı dil, eğitimleri, iş tecrübesi şartlarına göre de maaş haklarında artışlar yapılmaktadır. Detaylar aşağıdaki haberdedir.

Kabin memuru görevleri nedir?

Hostesler uçuş ekibi içerisinde yolculuların rahat bir yolculuk yapmasını sağlayan personel kadrolarıdır. Havacılık sektöründe görev yapacak adayların aşağıda açıklanan kabin memuru ve uçuş kabini alımına başvuru yapabilirler. Kabin memuru alımı ilanları Hava Yolları firmalarının en çok istihdam ettiği kadrolardan bir tanesi olmaktadır. Buna göre Bu ilandaki açıklanan başvuru şartlarında en az önlisans mezunu olmak gerekmektedir. İlan başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı.

-T.C. vatandaşı olmak.
-Eğitim şartlarında; en az ön lisans mezunu şartı aranmaktadır.
-Yabancı Dil şartlarında; İleri seviyede İngilizceye sahip olmak gerekmektedir.
-Bakımlı, güler yüzlü, sigara kullanmayan, kuvvetli iletişime sahip olmak istenilmektedir.
-Tecrübe şartı; En az 3 yıl tecrübeli, ekip çalışmasına uygun, proaktif davranış sergileyen.
-Yurtiçi ve yurt dışında görev almakta seyahat engeli olmayan

İLAN LİNKİ; https://www.kariyer.net/is-ilani/firma-bilgisi-gizli-kabin-memuru-2598328

Uçak Bakım Tekniyeni Alımı İlanı Açıklandı!

uçak bakım teknisyeni alımı ilanına göre; Havacılık alanında en az 5 yıl tecrübeli olmak, iyi dereede ingilizce bilmek, office programlarına hakim olmak şartı ile aşağıdaki sertifikalara sahip adaylar bu ilana başvuru yapabileceklerdir.

İLAN LİNKİ; https://www.kariyer.net/is-ilani/the-swanpark-hotel-turizm-limited-sirketi-ucak-bakim-teknisyeni-2603518

Son başvuru tarihinden önce başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Linki açmak için kopyalamak ve yeni tarayıcıdan açmak istenilmektedir.