Türk Havacılık Uzay Sanayii Kurumu TUSAŞ'da istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alımları yapılacak. Bilindiği gibi ülkemizin havacılık alanında önemli faaliyetler süreden 1973 yılında Savunma Sanayiindeki dışa bağımlılığın azaltması için kurulan ve İHA, Uçak, Helikopter, kompenent üretimler yapan ve başarılarına devam eden TUSAŞ'ın yeni alım yapacağı kadrolar şu şekilde olacak.

TUSAŞ ALIM YAPILACAK KADROLAR NELER?

Network specialist, Aerodinamik mühendisi, Gömülü yazılım mühendisi, Mechanical design Enginer, Sistem emniyeti ve RMT mühendisi, Aviyonik sistem mühendisi, Termal sistem tasarım mühendisi, engelli kadroda mühendis alımları yapılacak

Açık pozisyonlar sadece bununla da sınırlı değil. Açıklanan ilanlarda; Sistem Yerleşim Tasarım, System Engineer- Avionics&Mission, Gömülü Sistem Siber Güvenlik Uzmanı, Hava Aracı Konfigürasyon Analiz, Takım Tasarım, Otopilot Sistemleri / Tasarım, Makine Bakım,Yazılım/Tasarım, Emniyet Yönetimi, Product Structure & DMU Engineer Fatigue and Damage Tolerance Engineer, Hesaplamalı Aerodinamik
Hesaplamalı Aerodinamik, Uçuş Mekaniği ve Performans , İtki Sistemi Test
Yapısal Analiz, Sistem / Aviyonik, Sistem / Görev Sistemleri, İmalat ,
Otomatik Uçuş Kontrol Sistemi Tasarım ,Sistem Mühendisi / Silah Sistemleri
İHA İtki Sistemleri Tasarım , RF Hardware Design Engineer ve bir çok kadroda personel alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların bilgisayar yazılım gibi mühendislik bölümlerinden mezun olmaları ve 3 yıl tecrübe şartına sahip olmaları, takım çalışmasına uygun, motivasyonu yüksek olan, iyi derecede ingilizce bilen, güçlü analitik ve sorun çözme becerisine sahip olan başvuru yapacakları kadroların niteliklerine sahip olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvurlar basvuru.tai.com.tr adresi züerinden yapılacak. İlk kez başvuru yapacka adayların bu sayfaya üyeliklerini tamamlaması gerekmektedir. T.C. kimlikbilgielri ve diğer bilgileri girdikten sonra başvuru değerlendirilmesi sonucunda kriterleri sağlayan adaylar mülakat aşamasına davet edilecektir.

Editör: TE Bilisim