Devlet Personel başkanlığı geçtiğimiz günlerde yayımlamış olduğu ilanında bünyesine istihdam sağlamak amaçlı toplamda 224 kişi istihdam edecek. Buna göre Hacettepe Üniversitesi 224 Kişilik kadro ile özel bütçeden ve Döner Sermaye bütçesinden alım yapacak. Ayrıca adaylar başvurularına 15 gün önce başlamış olup artık sona ermektedir. Buna göre hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar aşağıdaki ilanın detaylarına göre başvuru yapabilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Hacettepe Üniversitesi farklı pozisyonlarda toplamda 224 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak özel Bütçeden ve Döner Sermaye bütçesinden alım yapacak. Buna göre 168 Hemşire, 2 Psikolog, 2 Sosyal Çalışmacı, 6 Fizyoterapist, 7 Diyetisyen, 2 Eczacı ( KPSS Şartı aranmıyor ), 1 Biyolog alınacak. Önlisans mezunu ise 36 Sağlık Teknikeri ( Farklı alanlarda ) olmak üzere toplamda 224 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi yukarıdaki kadrolara göre adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, haftalık 40 saatlik çalışmasına engel olabilecek herhangi bir problemi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Alım yapılacak branşlarda fakülte veya yükseköğretimokullarından mezun olmuş olmak, 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 ve Önlisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

İlana hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Hacettepe Üniversitesi personel alım ilanına başvurular 08 Mart 2018 tarihinde başlamış olup en geç 22 Mart 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Buna göre başvurular son başvuru gününe kadar şahsen istenilen belgeler ile birlikte yapılacaktır. Başvurusunu yapan adaylar için başvuru sonuçları http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ adresinde sonradan yayımlanacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim