Devlet Personel Başkanlığı tarafından 04 Temmuz 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Ayrıca yapılan duyuruya göre adaylardan kamu Personeli seçme sınavı şartı bulunmuyor. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesine en az lise mezunu olan 1 Gemi adamı alacağını belirtti. Bu yönde adaylardan özel olarak, En az T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı “Usta Gemici” belgesine sahip olmak, Telsiz cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olmak ve Profesyonel Sualtıadamları Yönetmeliğine göre balık adam yeterlik belgesine sahip olmak tercih nedenidir.

GENEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 40 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Su ürünleri denetim ve kontrol gemisinde yapılacak olan uygulama sınavında en yüksek puanı alacak 1 (bir) aday yerleştirilecektir.

İlgili uygulama sınavı 14 Ağustos 2018 tarihinde yapılacaktır. Adaylar başvurularına 16 Temmuz 2018 itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar Yalova İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü-Süleymanbey Mah. Cengiz Koçal Cad. No:55 Merkez/YALOVA adresine şahsen yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ilanın tam metnini inceleyebilrisiniz. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni