Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 18 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 10 Çözümleyici ve 8 Programcı alımı gerçekleştirecek.

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sıavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna bakılarak yapılacak sıralama sonucunda kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve alım yapılacak pozisyon çin belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayacako lup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (D Kapısı) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161 Çankaya/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 258 89 11) adresine teslim etmiş olmaları veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile göndermiş olmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra yapılan başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim