Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesine 196 personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Gelir İdaresi Başkanlığı ( GİB ) 196 kişilik boş kadro için Mart ayında ilan yayımlamıştı. Alımlar 65 farklı şehirde yapılacak. Bu kapsamda Başvuruların 10 Mart 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından adaylar sözlü sınava katıldı ve giriş sınavı sonuçları açıklandı.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gelir İdaresi Başkanlığı 19 Nisan 2021 tarihi ile yayımladığı duyuruya göre sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Söz konusu ilan için başvuru süreci 10 Mart 2021 tarihinde sona ermiş olup adaylar sözlü sınava 29 Mart 2021 tarihi ile 02 Nisan 2021 tarihleri arasında katılmıştı. Bu yönde Sözlü Giriş sınavı sonuçları açıklanmış olup toplamda 66 fakrlı şehirde 196 hizmetli alımı yapılacak. İllere göre listeler elir idaresi Başkanlığı tarafından paylaşıldı.

Ancak Sınavı kazananlardan, sınav başvuru formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin, sınavları geçersiz sayılarak sözleşmeli istihdam işlemleri yapılmayacağı gibi, bu Şekilde istihdam işlemleri yapılmış olsa dahi bu işlemler iptal edilecektir ve hiçbir hak talebi söz konusu olmayacaktır.

66 İL LİSTESİ BURADA

Editör: TE Bilisim