Tokat ilinde bulunan Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerden oluşan hemşirelik kadrosu ile Lise mezunu olan adaylardan alım yapacak. Resmi Gazetenin 16 Mayıs 2019 tarihli yayımında duyuru yapıldı ve toplamda 5 personel alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor.

HANGİ NİTELİKLERDE KAÇ HEMŞİRE ALINACAK?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi toplamda 5 kişilik kadro ile hemşire alacak. Bu yönde Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 1 yıl Hemşirelik alanında iş tecrübesi olmak şartı ile 4 hemşire alınacak.

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 4 yıl hemşirelik alanında iş tecrübesi olmak. Perfüzyon Teknikleri diplomasına veya Perfüzyonist Yetki Belgesine sahip olmak şartı ile ise 1 Hemşire alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

ilgili hemşire alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu bağlamda adayların 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından ( KPSS ) Ortaöğretim seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları şart. Adayların KPSS den almış oldukları puanların durumu esas alınacak sıralama yapılacaktır.

Ayrıca bunun dışında adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan resmi gazete'de yayımlandı ancak henüz Üniversitenin resmi İnternet sayfasında ilan yer almıyor. Adaylar başvurularını Üniversitenin resmi İnternet sitesinden temin edecekleri başvuru formu ve istenene belgeler ,le birlikte başvurularını şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim