Gaziantep Üniversitesi yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım yapacak. Yayımlanan duyuruya göre Gaziantep Üniversitesi 657 sayıl ıdevlet memurları kanunun şartlarına göre 1 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak Mühendis alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapacakları dahilinde atanan bütün nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Gaziantep Üniversitesi alımını yapacağı Mühendis adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşundan sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, başvuru tarihi itibari ile henüz 30 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. 

Ayrıca adaylardan özel olarak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS B Grubu puan durumuna göre puan almış olmak, üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak, En az 1 yıl tecrübe sahibi olmak ve B Sınıfı ehliyete sahip olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarihi tibari ile başvurularına başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde yani en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, İş Talep Formu, Güvenlik Soruşturma Formu, Mezuniyet belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi ve 2016 KPSS sonuç belgesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim