Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  En az lise mezunu personel alımı ilanı yayımladı. Destek Personeli Alımı ve Büro Personeli Alımı yapılacak.  KPSS B Grubu puanı ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.

Bu yönde Lisans mezunu 1 Büro Personeli, Ön Lisans mezunu 1 Büro Personeli ve 1 Lise mezunu Destek personeli alımları yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı için adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartların taşınıyor olması gereklidir. Bu bağlamda, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştımasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Aynı zamanda adayların özel olarak KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı başvurular ilanın yayım tarihi olan 11 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Buna göre en geç 25 Aralık 2002 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ