Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev almak üzere 3 kamu işçisinin alımını gerçekleştirileceği açıklandı. Yayımlanan ilana göre kamu işçileri tam zamanlı ve uzun süreli çalışarak Emniyet Müdürlüğünde belirlenen pozisyonlarda çalışacak. İlan ile birlikte ilan için belirlenen başvuru şartlarıda yayımlanırken bu başvuru şartların kesinlikle karşılıyor olması önemli olduğu belirtildi. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacağı açıklandı. 

Başvuru Şartları 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenen kamu personeli alımı için alım şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık veya herhangi bir aylık almamak, meslek liseleri ile diğer okulların kat hizmetleri, ön büro ve yiyecek-içecek bölümlerinden mezun olmak şartı aranmaktadır. Aynı zamanda adayların Gaziantep de oturuyor olmalarına dahil ikametgah kaydı bulundurmaları gerekmektedir. Yapılacak olan kamu işçisi alımlarında mezuniyet durumları en az Lise en fazla Üniversite olmalıdır" Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenen şartlar bunlardır. 

Vatandaşar Temizlik Görevlisi kategorisi için yapacak başvuru için eksiksiz belge getirimleri sayesinde 4 Nisan 2019 Perşembe günü kuraya katılabilecekleri belirlendi.

Editör: TE Bilisim