Kamu kurumları alımlarına devam ederken bazı kurum veya kuruluşlar için başvurularda son günlere gelindi. Söz konusu haberimizde Gazi Üniversitesi personel alımı hakkında bilgiler vereceğiz. Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacağını belirtmişti. İlgil iilana lise, Önlisans veya Lisans mezunları başvuru yapabilecekler. Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup, artık sona ermektedir.

Buna göre Gazi Üniversitesi başvuru şartlarını taşıyan 209 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu alım kadroları, 167 Hemşire, 22 Sağlık teknikeri, 1 Diğer Sağlık Personeli, 3 Biyolog, 5 Diyetisyen, 1 Psikolog, 5 Fizyoterapist, 2 tekniker. 2 Mühendis ve 1 Teknisyen şeklindedir. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Gazi Üniversitesi alımını gerçekleştireceği 209 personel adaylarından, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmak, Lise, Önlisans veya Lisans mezunu olmak, Ayrıca KPSS den lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartlar ıaranır. Ayrıca İlk defa atanacaklar için Sınav hakkında Yönetmelikler Hükümleri uygulanır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Başvuru formu ve diğer istenilen belgeler ile birlikte Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim