Gazi Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlamıştı. Başvurular geçtiiğimiz gün sona erdi. Adaylar büyük heyecanla başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki Gazi Üniversitesi 2021 yılı hangi kadrolar için mülakatsız personel alımı yapacak? Başvuru değerlendirmesi nasıl yapılacak? En önemlisi Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm bu bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Gazi Üniversitesi Bünyesine 200 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda alımlar;

Lise Mezunu: 65 Destek Personeli (Hastabakıcı Alımı ), 15 Destek Personeli (Temizlik Personeli),

Ön Lisans Mezunu: 7 Laborant, 3 Sağlık Teknikeri (Anestezi), 1 Sağlık Teknikeri (Radyoterapi), 1 Sağlık Teknikeri (Pataloji), 1 Sağlık Teknikeri (Radyoloji), 1 Sağlık Teknikeri (Radyoloji-DSA), 1 Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji), 4 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter),

Lisans Mezunu: 95 Hemşire, 1 Biyolog (Viroloji), 2 Biyolog (Patoloji), 1 Biyolog (İmmünoloji), 1 Biyolog (Biyokimya),

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Üniversitenin 200 Personel Alımı başvuruları 21 Ekim - 4 Kasım 2021 tarihleri arasnda alınmıştı. Başvurular sona ermesi ile Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına değerlendirme çalışmaları başladı.

Başvurular KPSS Puanı ile alınmış olup değerlendirmelerde de KPSS Puanının sırası kullanılacak. Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın adaylara En Yüksek KPSS Puanından başlamak üzere en düşük KPSS Puanına kadar sıralama yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite tarafından yapılacak değerlendirme sonucuna göre ASİL ve YEDEK aday listesi belirlenecek. Bu kapsamda başvurular henüz değerlendirme aşaasında olup sonuçların başvuru bitiminden sonra 7 iş günü içerisinde açıklanması beklenmektedir. Bu yönde 4 kasım 2021 tarihinde sona erecek başvurular 15 Ekim 2021 tarihinde açıklanması bekleniyor.

Başvuru sonuçlarından haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim