Garanti Bankası bünyesine yapılacak olan Güvenlik Görevlisi alımı hem İstanbul şubesinde hem de KKTC şubesinde alım yapılacağı açıklandı. Yapılacak alımlar içerisinde adayların öncelikli olarak belirli şartları sağlıyor olması gerekmektedir. Her iki şubede de başvuru şartlarını kapsamayan adayların başvuru yapamayacakları açıklandı. Yanlış şartlara göre başvuru yapan adayların ise başvuruları geçersiz sayılacağı bildirildi. 

İstanbul Şubesi Genel Başvuru Şartları

İstanbul Garanti Bankası şubesinde çalışacak olan güvenlik görevlisi alımı için istenilen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az lise mezunu olmak, silahlı güvenlik sertifikasının olması, en az 1 yıllık tecrübe bulunması (tercihen), erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması" adaylardan istenilen şartlardandır. 

KKTC Şubesi Genel Başvuru Şartları

KKTC şubesinde çalışmak isteyen adaylardan istenilen başvuru şartları şu şekildedir; " KKTC'de oturan ya da oturabilecek, minumum 1,75 boyunda, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, 1 yıllık deneyimi bulunması, silahlı güvenlik sertifikasının bulunması, esnek zamanla çalışma şartlarına uyabilecek, askerlik görevini tamamlamış" şeklinde belirlenmiştir. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası bünyesine başvuru yapmak isteyen adayların internet adres çubuğuna " https://garantilikariyer.garanti.com.tr/Public/Announcement.aspx" adresini yazmaları ve karşılarına çıkan sayfaları takip etmeleri yeterli olmaktadır. 

Editör: TE Bilisim