Türkiye'nin en büyük spor kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş Spor Kulüpleri personel alım ilanları açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübüne Mali işler uzmanı alımı yapılacak. Adayların 3 yıl iş tecrübesinde olması istenilecek. Dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak gerekecek. Adayların tek düzen hesap planları konusunda muhasebe süreçlerine hakim, office programlarını kullanabilen, SAP tecrübesi olan, SMMM sertifikasına sahip yada stajını bu konuda başlatmış olan, İngilizce bilen adaylar tercih sebebi olabilecektir. Diğer yandan iş takibi konusunda dikkatli, takım çalışmalarına yatkın adayların başvuru yapmaları gerekmektedir. http://bit.ly/2RyOiOR link adresini yeni tarayıcından açarak ilana erişebilrisiniz.

GALATASARAY PERSONEL ALIMI;

Galatasaray Spor Kulübüne alınacak personel alımlarında ise dijital proje yöneticisi, kıdemli insan kaynakları uzmanı kadrolarında personel alımları yapılacak. Dört yıllık iktisat, işletme ve mühendislik bölümlerinden mezun olmak, alanlarında 2 yıl yönetici olarak görev almış olmak e 6 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Kıdemli insan kaynakları uzmanı kadrosundaki alımlarda ise adayların İngilizce bilginin olması, perakende satış tecrübesine sahip, problem çözüm becerileri gelişmiş, iyi derecede office programları kullanabilen, insan odaklı personel alımları gerçekleştirilecek. http://bit.ly/2RAyqeH link adresini yeni tarayıcından açarak ilana erişebilrisiniz.

BEŞİKTAŞ PERSONEL ALIMI;

Beşiktaş Spor Kulübü Personel alımları konusunda açıklanan iş ilanları sayısı 10'a ulaştı. Buna göre Satış danışmanı, mağaza müdür yardımcısı kadrolarında izmir, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, illerindeki istihdamlar için en az lise mezunu olan adaylara yönelikte istihdamlar gerçekleştirilecek. İş değil aşk sloganıyla açıklanan ilanlarda İstanbul ilindeki kartal yuvası mağazaları için en az lise mezunu 2 yıl satış tecrübesi olan, mağazacılık alanında kariyerine devam etmek isteyen iletişim becerileri yüksek, dinamik, erkek adayların askerliğini yapmış ya da 2 yıl tecilli olmaları şartı ile personel alımları yapılacak. http://bit.ly/37BqNdN link adresini yeni tarayıcından açarak ilana erişebilrisiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim