Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında müşterilerine hizmetlerini sürdürmekte olan Amerika Birleşik Devletleri markası olarak bilinen Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi yatırımlarını gerçekleştirmekte ve farklı bölgelere satışlarına devam etmektedir.

Açık olarak tespit edilen pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi ilanlarını kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylardan aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların istenilen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, sorumluluk sahibi olmak, bazı pozisyonlar için vardiya sistemine uyum sağlayabilir olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerileri güçlü olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır? dava takip sorumlusu avukat, endüstri mühendisi, yedek parça depo elemanı, ürün geliştirme mühendisi, iş sağlığı mühendisi, makine mühendisi pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Buna göre adayların https://goo.gl/oZBaSm linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim