Türkiye'nin ayakkabı markası konusunda en lider markalarından bir tanesi olan ve nüfusu büyük, küçük il merkezleri ile ilçe merkezlerine şube açılışlarına devam etmekte olan FLO yeni yatırımlar gerçekleştirdiği gibi personel alımlarını da sürdürmektedir.

FLO personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için interaktif iş ilanları siteleri vasıtası ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Kamuoyuna duyurulan FLO ilanlarına bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki FLO'nun personel alımı detayları nedir, hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: FLO Mağazacılık
Farklı Pozisyon: 90'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

FLO Mağazacılık firması 90'a yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel, eleman alımı gerçekleştirecek peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Satış Danışmanı
Numune Kontrol Yöneticisi
Planlama Yöneticisi/Yönetmeni
Yurt İçi Sevkiyat Müdürü
Veri Raporlama Şefi
Bölge Müdürü
Yurtdışı Görsel Düzenleme Müdürü
Java Yazılım Uzmanı
Teşvik Uygulamaları Uzmanı
Mimari Uygulamalar Müdürü
Mimari Keşif Hakediş Uzmanı
Toptan Satış Bölge Yöneticisi
Stok Muhasebe Uzmanı
Mimari Projeler Uzmanı

Yukarıda FLO'nun alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurusunu gerçekleştirmek isteyen adayların öncelikle pozisyon için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Bunun için adayların aşağıdaki linke girmesi, nitelikleri görmesi ve uygun pozisyonlara form vasıtası ile başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/aFQNmC
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim