Ülkemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Evkur faaliyetlerine 1972 yılında Murat Halı olarak başlamış olup 1994 yılında ismini Evkur olarak değiştirmiş ve Türkiye'nin dört bir yanına şubelerini açarak büyüme oranını ciddi şekilde artırmıştır. Şu anda kefilsiz ve kartsız olarak akla gelen tüm ürünleri satmakta olan Evkur özellikle öğrencilerin, kredi kartı olmayanların, güvencesi olmayanların, evini dizmek isteyenlerin ve uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak noktası olarak bilinmekte olup Evkur aralıklarla personek adrosunu güçlendirmekte ve açık pozisyonlarını doldurmaktadır. İlanlarını kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmakta olan Evkur yeni ilanlar yayımladığı ve bu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki Evkur hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor?

Personel Alınan Kadrolar Nelerdir?

Evkur'un personel alımı yaptığı kadroalra bakıldığında İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı, Depo Elemanı, Mağaza Müdür Yardımcısı, Boya Personeli, Part Time Satış Personeli ve Saha Kontrol Personeli pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Pozisyonlar açık olan duruma göre değişiklik göstermekte olup şu anlık 6 kadro için alımlar yapılmaktadır. Peki adayların müracaat etmesi için hangi özelliklere sahip olması gerekmektedir?

Hangi Özellikler Aranıyor?

Evkur tarafından yaıymlanmış olan ilanlara bakıldığında genel olarak aşağıdaki şartlar aranmaktadır.

·         Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen ve hedefini devam ettirmek isteyen,

·         Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına sahip,

·         Takım çalışmasına uyumlu, kendini ve ekip üyelerini motive edebilecek niteliklere sahip,

·         İletişim becerileri yüksek, diksiyonu düzgün, sorumluluk bilinci ile hareket eden,

·         İş hayatında sürekliliğe önem veren, sorumluluk sahibi,

·         Güler yüzlü, enerjisi yüksek, kendine güvenen ve müşteri memnuniyetini benimsemiş,

·         Kişisel bakımına ve dış görünüşüne özen gösteren,

Yukarıdaki niteliklere ek olarak alım yapılan pozisyonlara özel nitelikler de aranabilmekte olup adayların bu niteliklere de sahip olması gerekmektedir. Müracaatlarını gerçekleştirmekte isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://bit.ly/2HIDGY8