Türkiye geneli işçi ve personel alımı yapan firmalar ve kurumlar hangileri? İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı yayımladı. Buna göre büro işçisi ile kasap pozisyonlarda başvurular alınacak. Adayların başvurularda hangi şartları taşıması gerektiği de belli oldu. Et ve Süt Kurumuna işçi ve personel alımlarında hangi unvanlarda alımlar yapılacak?

BAŞVURU YAPILACAK POZİSYONLAR!

Başvuru yapılacak olan pozisyonlarda büro işçisi ve kasap bulunuyor. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alım ilanına göre 4 kişilik kasap alımı için Sivas ilinde 19 Temmuz tarihinde kura yapılacak. 1 Kişilik kasap pozisyonuna ise Denizli ilinde kura yapılacak. Büro işçisi alımları için Lisans mezunu kişisel durumu engelli adayların başvuru yapabileceği 2 kişilik alım gerçekleşecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Büro işçisi alımlarında istenilen özel şartlara göre adayların bulaşıcı hastalığı bulunmadığını ve sağlık durumunu sağlık kurulu raporı ile belgelemeleri, 1 kişilik alım Erzincan ilinde istihdam edilecek. Adaylar deneme süresi sonunda belirsiz süreli olarak istihdam edilecek. Büro işçisi alımlarına şahsen yada esube aracılığı ile de başvuru yapılabilecek. Yapılan açıklamlarda, adayların EKPSS punları ile başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. 

Kasap alımlarında ise adayların en az ilköğretim mezunu olmaları, vardiya çalışmaya uygun, tehlikeli işlerde çalışabilir olduklarını sağlık raporu ile belgelendirmeleri, et işçiliği ve kasap sertifikasına sahip deneme süreli işe alınacaklar ve daha sonra hizmet süreleri uzatılacak. Kasap başvrularında adaylar; 4 kişilik alımda Sivas, 1 kişilik alımda Denizli ilinde kuraya girecekler. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu esube üzerinden yada İş Kurumu şubelerinden şahsen yapabilecek. Son başvuru tarihi 16 Temmuz tarihine kadar devam edecek.  Erzincan Büro işçisi alımı (ilan No:00004533075) 1 kişilik büro işçisi alımı genel (İlan No: 00004533110), Denizli 1 kişilik kasap alımı (İlan No:00004533459 ) Sivas 4 kişilik kasap alımı (İlan No: 00004533600). Başvuru için işkur açık iş ilanları sayfasından ilan ile arama yapabilirsiniz.

İlan arama sayfası: https://goo.gl/zSPVV8

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim