Et ve Süt Kurumu 28 Aralık 2016 tarihli yayınlamış olduğu ilan ile bünyesinde bulunana işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı toplamda 60 işçi personel alımı yapacak. Başvurular ilan yayımlandıktan sonraki tarihten itibaren başlayacak olup 10 gün içerisinde Türkiye İş Kurumuna şahsen veya online yolu ile yapılmalıdır.. Et ve Süt Kurumu 2 adet Elektrikçi, 5 adet Ambar/Depo Görevlisi, 9 adet Şoför, 40 adet Kasap, 1 adet Kaynakçı( Oksijen ve Elektrik ) ve 3 adet Soğutma Sistemi Operatörü olmak üzere toplamda 60 kişi alıyor. Alınacak adayların hepsinden Kamu Personeli Seçme Sınavından P94 ve P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Ayrıca adaylardan, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak,  Soğutma Sistemi Opertatöü kadrosu için KPSSP93, Elektrikçi,Ambar/Depo Görevlisi,Şoför,Kasap, Kaynakçı( Oksijen ve Elektrik )  kadroları için ise KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Gerekli öğrenim şartlarını taşımak şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan işçi adayları başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar 28 Aralık 2016 tarihi ile 06 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu Tarafından yapılacaktır. Adaylar İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz. Böylelikle ilan hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve alım tablolarını inceleyebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim