19 Nisan 2018 tarihli yayımlanan ilanlara göre, Et ve Süt Kurumu bünyesine personel alımı yapacak. Söz konusu olan ilan Türkiye iş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvuru işlemlerinide İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir. Yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu personel alacak. Alımlar farklı pozisyon ve niteliklerde yapılacak olup, adaylara başvuru işlemi için 10 Gün süre verilmektedir.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Et ve Süt Kurumu bünyesine farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre, 1 Kaynak Teknisyeni, 1 Soğutma Sistemi Operatörü, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Soğutma Sistemi Operatörü, 6 Kasap ve 1 Şoför-Yük Taşıma poziyonlarında olmak üzere toplamda 11 kişilik boş pozisyon ile alım yapacak.

İLANIN DETAYLARI:

Söz konusu olan Et ve Süt Kurumu personel alım ilanı ile farklı pozisyon ve illerde yapılacak olup, Ağrı, Erzurum, Yozgat, Erzincan, Adana ve Bingöl illerinde alım yapılacak. Adaylar bu ilana başvuru yapabilmeleri çin başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları şarttır. İlgili Kasap ve Şoför- Yük taşıma pozisyonları için adaylardan KPSS puanı istenmeyecektir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış olup adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular 19 Nisan 2018 tarihinde başlamış olup en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını, talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru  yapacaklardır.

Editör: TE Bilisim