Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü bilindiği gibi her sene pek çok pozisyon için kamuya personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR aracılığı ile duyurmaktadır. İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara göre Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 32 kamu personeli alımı yapılacak.

Alım ilanı İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlandı ve başvurular başladı. Adaylar Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 32 personel alım ilanına 16 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapabilir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

İŞKUR'un yayımladığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alım ilanına göre toplam 32 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi pozisyonlar için Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alıyor.

Kasap - 23 Personel
Soğutma Sistemi Operatörü - 3 Personel
Garson (Servis Personeli) - 2 Personel
Aşçı - 2 Personel
Bilgisayar Bakım Ve Onarımcısı - 1 Personel
Sıhhi Tesisatçı - 1 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğün personel alımı yaptığı belirtilmiştir. Adaylar bu alımlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Bazı pozisyonlar için en az ilköğretim mezunları ve bazı pozisyonlar için ise KPSS'den 60 ve üstü alanlar başvurabilir

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün alım yaptığı 32 pozisyona nasıl müracaat edilir? Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR'a müracaat etmesi ya da İŞKUR'un sitesi için ESK alım ilanına başvurması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim