Türkiye İş Kurumu üzerinde personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 23 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Eskişehir'de hizmet veren Adunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki personel eksikliği için geçici süreli olarak alım yapacağını belirtti. Bu kapsamda başvuru süreci başlamış olan ilan için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Eskişehir Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri bünyesine 3 Aylık geçici olarak çalışacak 100 Beden İşçisi alımı yapacak. Hafta'da 6 gün çift vardiya olarak temizlik işleri müdürlüğü veya part ve bahçeler müdürlüğünde temizlik işlemi yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Eskişehirde iş arayan kişiliern başvuru yapabileceği bu ilana kadın veya erkek adaylar başvuru yapabilirler. Bu kapsamda, Atık toplama, Mahalle süpürme, Geri Dönüşüm, Park Temizliği, Bina Temizliği ( Bayan ) işerinde çalışabilecek olmak, Bayan adaylar için hamile olmayan emzirme döneminde olmamak, Herhangi bir bedensel bir engeli olmamak, 25 yaşından büyük ve 45 yaşından küçük olmak, Bağışıklık ve Kronik bir hastalığı olmayan, Emeklilil, yaşlı bakım aylığı almayan emeklilik dışında diğer şartları taşımayan, Gece ve gündüz vardiyasında çalışabilecek olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Eskişehir personel alımı için başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda adaylar başvurularını 23 Mart 2020 tarihi ile 26 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecekler. Adaylar başvurularını sadece 1 adet fotoğraf ve 1 adet özgeçmiş ile birlikte Temizlik işleri Müdürlüğü/ Erenköy Mh. Arabacılık Blv. no: 260 odunpazarı/Eskişehir adresine gerçekleştireceklerdir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR resmi internet adresindeki Kurum dışı ilanları inceleyebilirler.