Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Alımlar genel olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucuna göre yapılmakta olup farklı pozisyonlar için personel alım bildirileri yayımlanmaktadır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan sözleşmeli bilişim personelinin sahip olması gereken nitelikler nelerdir? Adaylar nasıl başvuru yapacak ve başvuru süresi nedir?

Bilişim Personeli Alınacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan yayımlanan bildiri ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Peki yayımlanan bildiriye göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı toplam kaç bilişim personel alımı yapacak? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bildirisine göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 7 bilişim personeli alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSSP3) 70 ve üzeri puan almış olması gerekmekte olup Yabancı Dil Sınavına da girmesi gerekmektedir. Yine adayların Bakanlık tarafından belirlenen pek çok niteliğe sahip olması gerekmekte olup başvurular 12 Aralık - 23 Aralık 2016 tarihleri arasında posta yolu ya da şahsen Bakanlığa yapılacak. Detaylar ve nitelikler hakkında bilgi edinmek için aşağıda ki linki inceleyiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim