Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim şirketi bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre alım yapılacak pozisyonlar içerisinde Büro personeli ve Su Sayaç Okuma personeli pozisyonlarda alım yapılacağı bildirldi. Ayrıca en az ortaokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyouz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yayımlanmış olan ilana baktığımızda, en az lise mezunu 13 Büro Personeli ve 29 Sayaç Okuma Personeli alımı yapılacak.

Alımlar sadece iki pozisyon için değil. Bunun dışında başvuru yapabileceğiniz pozisuyonlar, 1 Usta Öğretici, 1 orman Mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 Kontrol otomasyon teknolojisi Teknikeri, 2 kamyon Şoförü, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Elektrik - Elektronik Mühendisi, 7 Döner Kepçe Eksvatör Operatörü, 1 Çevre Mühendisi, 2 Beden İşçisi, 26 Beden İşçisi, 1 Elektrik Teknisyeni, 2 Elektrik Teknikeri olmak üzere toplamda 90 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilana göre adaylardan genel olarak aşağıdaki nitelikler talep edilecek.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Erkek olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • En Az ilkokul, Ortaokul ve Lise mezunu olmakla beraber Ön Lisans ve Lisans mezunlarıda başvuru yapabilecekler,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Medeni haklaırını kullanma ehliyetine sahip olmak,

gibi nitelikleri taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecekler.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın İŞKUR üzerinde yayımlanması ile başlamış olup en geç 2 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Yani 03 - 04 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılan başvurular kabul edilecektir. Başvurular CV ile şahsen Portakal Mah. 80023 Sok.A Blok no:2 A/4 Toroslar /MERSİN adresine yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: media.iskur.gov.tr/36539/mersin-su-ve-kanalizasyon-idaresi-per-a-s-04-02-2020.pdf

Editör: TE Bilisim