Hava yolu taşımacılığı yapan bir çok firma tarafından personel alımı yapılmaya devam ediyor. Türkiye'nin ve Dünyanın önde gelen Hava Yolları firması THY'nin kabin memuru alımlarını daha önce paylaşmıştık. Yeni alım yapan firma olan Freebird kadrosuna ihtiyaç bulunan kabin memuru alımı yapacak. Alım yapılacak olan personellerin güler yüzlü, takım çalışmasına uygun, dikkatli uçuş güvenliğine önem veren meslek kariyerine kabin memuru olarak devam etmek isteyen kişilerin başvuru yapması istenilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Tecrübe şartı olmayan Freebird kabin memuru alımına başvuru yapacak olan adaylardan sadece bayan alımlar yapılacak. 20-34 yaş aralığında olan adaylar, T.C. vatandaşı olmalarının yanında çifte vatandaş olmaları da, herhangi bir sağlık probleminin olmaması ile kabul edilecek.

Eğitim şartları: Eğitim seviyesinde en az Lise mezunu olmaları, ön lisans ile lisans mezunu olan adalarda başvuru yapabilecek ayrıca yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesinde sunmaları gerekli olacak. İyi derece İngilizce bilmeleri ayrıca  İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Flemenkçe dillerinden herhangi birini daha bilmeleri gerekiyor.

Fiziki özellikler: Kabin memuru alımında başvuru şartlarında adayların üniforma giydiklerinde görünen bir kısımda dövme, piercing, yara gibi izlerin olmaması gereklidir. Adayların boy ve kilo orantısına sahip olmaları, 1.60 cm ile 1.80 boy aralığında olmaları gerekli olacak. Başvurularda da fotoğraflı ve boy kilo orantısını gösterecek şekilde olması isteniliyor.

Hava taşımacılığı firması olan Freebird, en az lise mezunu tecrübe şartı olmadan kabin memuru alımına sadece Antalya ilinde ikamet edebilecek olan adayların başvuru yapmasını istiyor. Son başvuru tarihi ise 5 mayıs 2018'de bitecek. İlgili ilana aşağıdaki bağlantıdan açabilirsiniz.

Kabin memuru alımı başvuru yapmak için : https://goo.gl/7hHsey

Editör: TE Bilisim