Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan turizm ve havacılık firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kabin memuru alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında kuruluşlar resmi sayfaları aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine internet ortamı aracılığı ile açık pozisyonlarını da duyurmaktadır.
İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kabin memuru alım ilanlarına bakıldığında pek çok firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu kabin memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar kabin memuru alımı yapıyor.

İlan Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPACAK


İnternet ortamı aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda kuruluşun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu kabin memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi firmalar kabin memuru alımı yapıyor.

SunExpress
Atlasjet Havacılık A.Ş.
Freebird Airlines
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
Atlantik Uçuş Okulu
Kuğu Havacılık ve Turizm A.Ş.
Grand Yapım

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlar kabin memuru alımı yapıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Peki yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlara müracaat etmek isteyen adaylar ne yapmalıdır? Kabin memuru olarak istihdam etmek isteyen adayların aşağıda ki link aracılığı ile gerekli bilgileri öğrenmesi gerekmekte ve kendilerine uygun kuruluşlar için aynı kanal üzerinden müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

https://goo.gl/gfWgQV
Editör: TE Bilisim