Bilindiği gibi ülkemiz de sağlık sektöründe ciddi açıklar bulunmaktayd ve bu açıkların kapatılması için yatırımların yapıldığı gibi çok sayıda personel alım ilanları yayımlandı. Halen kamuda ve özel sektörde açıkların bulunduğu görülmekte olup yeni alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Özel hastaneler resmi internet sayfalarında bulunan kariyer veya insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamakta olup yine açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta ve adaylardan bu kanal üzerinden başvuru yapmasını istemektedir. Yeni yayımlanan ilanlar bakıldığında en az lise mezunu ambulans şoförü alımı yapılacağı görülmektedir.

Hangi Hastaneler Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları sitelerine bakıldığında en az lise mezunu ambulans şoförü alımı yapıldığı görülüyor. Peki hangi hastaneler alım yapıyor?

Konak Hastanesi
Acıbadem Hastanesi

Yukarıda bulunmakta olan hastaneler ambulans şoförü alımı yapmaktadır. Alım ilanına başvuru yapacak olan adayların sağlığına önem vermesi, boy - kilo oranlı olması, şoför ehliyetine sahip olması, ambulans sürme tecrübesi olması ve bazı sağlık konularında teknik bilgi sahibi olması istenmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların hastanelerin kariyer ve insan kaynakları bölümü aracılığı ile müracaatlarını yapabilir. Müracaatlar için aşağıda ki linkleri takip edebilirsiniz.

https://www.acibademmobil.com.tr/kariyer/
http://ik.konakhastanesi.com.tr/basvuru/
Editör: TE Bilisim