Yayımlanan ilanlara göre Anamas Sulama Birliği bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için işçi personel alımı yapacağını belirtti. İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu olmak zorundadırlar. Anamas Sulama Birliği, Konya İli Derebucak ilçesinde faliyet göstermekte olup bu yönde Bakım ve onarım hizmetlerinde arazide çalıştırılacak 3 kişilik boş pozisyon ile geçici işçi alımı yapacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Anamas Sulama Birliği alımı yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, Konya Derebucak ilçesinde ikamet ediyor olmak, En az ilköğretim mezunu olmak ve en çok lise mezunu olmak ve ayrıca Kapalı ve Açık sulama projesinde işletme, Bakım ve onarım hizmetlerinde arazide en az üç sulama sezonunda çalışmış ve bu konuda tecrübe sahibi olmak, Arazide kullanılacak Motosiklet için A2 sınıfı ehliyeti ve araç kullanmak için de en az E sınıfı ehliyete sahip olmak, Diğer alımı yapılacak aday için ise Elektrik veya Oksijen kaynağı yapabilmesi, Su motoru kullanmış ve tamir etmiş olması, Sulama hidrat ve vanalarının söküp takmasını ve arızasını gidermesi noktalamada deneyimli olmaso gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanın detaylarına göre başvurularını en geç 06 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim