Ülkemizde faliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför alımı yapmaya devam ediyor. Alımlarda aranan şartlara kuruma göre değişiklik göstermekte olup yine pek çok kurum A2, B, C, D veya E sınıfı ehliyet için şoför personeli alımı yapmaktadır. Alım yapan kurumlar yayımladıkları iş ilanlarında aradıkları özellikler ve personel adayında bulunması gereken nitelikleri detaylı olarak bildirmektedir. Yayımlanan tüm ilanlar incelendiğinde 200'ye yakın şoför alımının yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar şoför alımı yapıyor? Kimler başvuru yapabilir? İşte tüm detaylar.

Hangi Firmalar Alım Yapıyor

Türkiye geneli yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında çok sayıda şoför alımının yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapmaktadır. Yayımlanan ilanlara göre;

Panko Pantolon Konfeksiyon Tekstil Sanayi ve Ticaret
Sütaş
Edgemar
Digital Planet Yazılım ve İnternet Teknolojileri
Okan Üniversitesi Hastanesi
Çelebi Hava Servisi AŞ.
Zeplin Rent A Car
Yayla Agro Gıda San. ve Nak. A.Ş.
EAE Elektrik Asansör Endüstri İnşaat San.ve Tic.
PJ Gıda İşletmeleri San. Tic. Aş
İberkom Telekomünikasyon

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere çok sayıda şoför alım ilanı yayımlanmıştır. Alımlar en çok büyük şehirler için yapılacak olup Türkiye'nin dört bir yanı için şoför alımları yapılmaktadır. Alım yapılacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler ilanda yer almakta olup detaylar ve müracaatlar için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=şoför
Editör: TE Bilisim