Türkiye İş Kurumu yeni ilanlar yayımladı. Bu kapsamda farklı Polisevleri ve Emniyet Müdürlükleri bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımladılar. İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular başladı. Bizde İşin Olsa ailesi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde sizlere alım yapacak polisevleri ve emniyet müdürlükleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Hangi Polisevine Personel Alımı Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü 2 Temizlik Görevlisi, 1 Resepsiyon görevlisi, 1 Izgara Ustası, 2 bulaşıkçı, 1 Soğuk Mezeci, 9 Garson, 2 Elektrik Teknisyeni, 1 Genel Alan temizleme Görevlisi/ Meydancı, 1 Sıhhi tesisatçı alımı yapacak.

Alım Yapacak Emniyet Müdürlükleri?

Farklı Emniyet müdürlükleri personel alacak. Bu kapsam, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü 4 temizlik Görevlisi, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü 2 Temizlik Görevlisi, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü 1 Aşçı ve 1 Temizlik Görevlisi, Van Emniyet Müdürlüğü 2 Beden işçisi, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü 5 temizlik Görevlisi alımı yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Polisevleri ve Emniyet Müdürlükleri adaylardan bazı şartlar arıyorlar. Bu kapsamda adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli adaylar için durumunu gösterir belgeye sahip, Eski hükümlüler ve TMY personelleri içni durumlarını gösterir belgeye sahip olmak, En az okuryazar olmak ve ilkokul mezunu olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca alımlar Kura yönetemi ile yapılacak olup, Kura tarih ve detaylarına ilanlardan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Adaylar için başvuru süreci başlamış olup en geç 18 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını İŞKUR resmi başvuru sistemi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx üzerinden yapacaklardır.

Editör: TE Bilisim