Ülkemizin işsizlik konusunda önemli çalışmaları bulunmakta olan kamu kurumu olanarak bilinen Türkiye İş  Kurumu özel sektör ve kamu kurumlarının iş ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurmakta olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerde yayımlanan tüm ilanları bir araya getirmeye devam ediyoruz.

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu bin 512 çağrı merkezi müşteri hizmetleri personeli alımı yapıyor. İlanlar tek bir firma üzerinden yayımlanmamış olup Türkiye geneli tüm çağrı merkezi personeli alımı ilanları bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Peki kimler alınacak, başvurular nasıl yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden özel sektör firmaları bin 512 çağrı merkezi personeli alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların diksiyonu düzgün olmak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, yazılı ve sözlü iletişimi iyi olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, işine hakim olmak gibi şartları sağlamış olması gerekmektedir. Ancak yine bazı firmalar ekstradan özel şartlar arayabiliyor adayların bu şartları kontrol etmesi gerekiyor. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Çağrı merkezi personeli kadrosu için bin 512 personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için öncelikle https://goo.gl/1nfZXv linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar bu link üzerinden başvurularını istediği firma için İŞKUR'a kayıtlı ise gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim