Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan Türkiye İş Kurumu iş arayanlar ile iş verenleri bir araya getirmekte olup hem işsizliğin önüne geçmekte hemde iş arayanlara personel imkanları sunarak ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istek üzerine danışma memuru ve üretim planlama memuru için özel haberimizi ürettik. Buna göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 81 danışma memuru ve üretim planla memuru alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Adaylar nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 81 danışma memuru ve üretim planlama memuru alımı yapılıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, rapor tutabilir olmak, çözüm odaklı olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek gibi şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Buna göre 63 danışma memuru ve 18 üretim planlama memuru alımı yapılacak olup toplam 81 kişi alınacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları 81 danışma memuru ve üretim planlama memuru alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre 63 danışma memuru alımı için https://goo.gl/Jmcxvs linkinden ve 18 üretim planlama memuru alımı için https://goo.gl/fJhnv5 linkini kopyalayan adaylar tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Editör: TE Bilisim