Ülkemizde ki faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında kuruluşlar resmi internet sitelerinde bulunmakta ola insan kaynakları bölümü aracılığı ile bilgi verilmekte olup yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlar duyurulmakta ve müracaatlar bu kanal üzerinden kabul edilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayı temizlik görevlisi alımları yapılacağı görülmekte olup adayların en az ilköğretim mezunu olması beklenmektedir. Peki hangi kuruluşlar temizlik görevlisi alımı yapmaktadır.

Hangi Kuruluşlar Alımlar Yapıyor

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre pek çok kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alımı yapıyor. Peki hangi kuruluşlar alım yapmaktadır.

Tepe Servis ve Yönetim A.Ş.
Bareks Plastik Film Ekstrüzyon San. ve Tic. AŞ
NWG Servis Hizmetleri
Penta Elektronik Telekomünikasyon San.ve Tic. A.Ş.
Başkent Üniversitesi
Mefa Endüstri Metalurji Makina Elektronik Ve Kimya
Özdilek / AVM
Güral Premier Belek
Onsa Rafineri

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşla başta olmak üzere çok sayıda kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapmaktadır. Alımlarda mezuniyet şartları farlı olmakta olup yine aranan niteliklerde değişiklik göstermektedir. Eğer sizde temizlik görevlisi pozisyonu için müracaat etmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pkw=temizlik görevlisi
Editör: TE Bilisim