Kamu kurumlarına memur, işçi ve personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanlarından bir tanesi de Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne yapılacak. Yeni açıklanan personel alım ilanına göre Ankara İl Emniyet Müdürlüğünün temizlik görevlisi ile erkek berber kuaförü kadrolarında personel istihdamları yapılacak. Toplamda 43 kişi istihdam edilecek.

BAŞVURU DETAYLARI;

İŞKUR üzerinden ilan edilen personel alımlarında berber için en az ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak. Berber adaylarının daha önce onaylı kalfalık ve ustalık belgesine sahip olmaları, eski hükümlü olmamak ve engelli olmak şartları aranacak. Diğer başvuru detaylarını aşağıdaki bağlantıdan edilebilirsiniz. Ayrıca adaylara yapılacak olan kura töreninde isminin bulunması ile 25 ile 28 Nisan tarihleri arasında istenilen belgeleri teslim etmeleri istenilecek.

Berber Kuaför alımı için tıklayın

42 PERSONEL ALIMI;

Temizlik görevlisi alımlarında iki farklı statüde alımlar yapılacak. Engelli statüsünde bulunan adaylar ile normal kadrolarda olmak üzere iki ilan açıklandı. Bu alımlar için adayların T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları askerlik ile ilişiği bulunmaması güvenlik soruşturmalarından olumlu sonuçlandırılmaları, engelli kadrolardaki alımlar için sağlık kurulu raporu almaları istenilecek. Başvuru yapana adaylardan listede adı bulunan adaylar istenilen belgeleri 25 ile 28 Nisan tarihleri arasında teslim etmeleri gerekli olacak.

Temizlik görevlisi alımı engelli statüde alım için tıklayın

Temizlik görevlisi alımı normal statüde alım için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim