Emniyet Genel Müdürlüğü 26 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusunda bünyesindeki bulunana personel eksikliğini tamamlamak için farklı bölgelerde toplamda 15 kişilik boş kadro ile Sıhhi Tesisat Teknisyeni alacak. Alınacak adaylardan 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan alma şartı aranacaktır. Ayrıca başvuruda bulunacak adaylar Lise mezunu olmak zorundadır. KPSS den en az 70 puan almış ve aranan şartlara uygun olan adayların başvuruları onaylanarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Sözlü veya Uygulamalı Sınav le kadroya girişleri sağlanacaktır. 

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşımaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç vermek, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak uygulamalı sınavda başarılı olmak, Sağlık yönetmeli ile belirlenene sağlık şartlarını taşımak ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer, Sıhhi Tesisat-Isıtma, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) Ortaöğretim alanlarından birinden mezun olmak şartları aranmakta olup bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvurular, 30 Ocak 2017 tarihinde başlayacak olup 03 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuruda bulunacak adaylar bu tarihler içerisinde istenilen belgeler ile birlikte bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. Başvuru sırasında adaylardan, kimlik belgesi, son altı ay içerisinde çeklmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti ve KPSS Sonuç Belgesinin aslı veya internet çıktısı örneği belgeleri istenecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim