Emirates Havayolları Firmasına kabin ekibi personeli alınacak. Dubai merkezli hava yolları firmasının dünya genelindeki uçuş noktalarında istihdam edilmek üzere yüzlerce personel istihdamları sağlanacak. Buna göre başvuru sonucunda kazanan adayların ne kadar maaş alacakları da belli oldu.

2 BİN 660 DOLAR MAAŞ İLE KABİN MEMURU ALIMI;

Kabin ekibinde görevlendirilecek olan kabin memurları 2 bin 660 Dolar maaş alacak. Kur farkı ile alacakları maaş tutarı 15 bin 188 Türk Lirası olacak. Uçuş yapılan uçak tüplerine göre maaşlar da değişecek. Sosyal imkanlara göre adayların konaklamaları için elektrik su gibi imkanlar içinde olmak üzere ücretsiz olarak sunulacak. Buna göre başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Emirates işe alım etkiliği için başvurular firmanın resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınacak. Ankara ilinde bir etkinlik düzenlenecek. 27 Aralık 2019 tarihinde saat 09:00'da adaylar değerlendirilecek. Emirates 'in 5 farklı işe alım süreci bulunuyor. İlk olarak başvurular sonucunda cv incelenerek adayların işe uygun olup olmadıkları değerlendirilecek. Grup ve erişim değerlendirmesi, online yabancı dil değerlendirmesi ile ardından davranış analizi için anketler düzenlenecek. Son olarak adaylar görüşmeye çağırılacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru yapacak adayların, yaş, eğitim şartı, fiziki şartlar, yabancı dil şartı ile sınavlardan başarılı olma şartları aranacak. Eğitim şartında en az lise mezunu olmak yeterli olurken, yaş şartında 21 yaşı istenilecek. Fiziki olarak 160'den uzun olmak gerekiyor. Akıcı bir şekilde yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak gerekmektedir. Boy kilo endeksi aranacak.

Başvurular sonucu kazanan adaylar için uzun bir eğitimde önemi hazırlandı buna göre destek eğitimleri 8 gün, güvenlik ve acil durumlar eğitimi ile bilgi ve beceri arttırıcı bazı eğitimler 13 gün sürecek. Medikal ve tıbbi durumlar için 5 gün eğitim verilecek. 2 gün sürecek eğitimde güvenlik ile ilgili bazı olağan dışı durumlarla mücadele için beceri ve teknik eğitimleri. 1 gün sürecek imaj eğitimi 1 gün ise uçuşa hazır olmadıklarını test eden bir eğitim. Son olarak 14 günlük aday eğitimi ile eğitim süreci tamamlanacak.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim