Emirates resmi internet adresi üzerinde yayımladığı ilana göre lise mezunu adaylar arasından kabin memuru alımı ilanı yayımladı. Alımlar fakrlı iki şehirde yapılacak olup görüşmeler önümzdeki günlerde yapılacaktır. Bu yönde adayların başvuru için taşımaları gereken bazı nitelikler yer almaktadır. İşte başvuru şartları.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emirates kabin memuru alım ilanına baivuru yapmak isteyenadayların mutlaka aşağıdaki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

- En az 21 yaşında olmak,

- Ayak uçlarında dururken 212 cm'lik kol erişimi olmak,

- En az 160 cm boyunda olmak,

- ingilizceyi akıcı bir dille yazılı ve sözlü olarak kullanabilmek,

- Emirates kabin mürettebatı üniforması içindeyken görünür dövmeler yok (kozmetik ve bandaj kaplamalarına izin verilmez),

- Yeni insanlara, yeni yerlere ve yeni durumlara uyum sağlayabilir olmak,

- Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) ile bu zorlu rol için fiziksel olarak uygun olmak,

BAŞVURU DETAYLARI:

Emirates bünyesine kabin memuru alımı için İnternet adiresinde duyurduğu tarihlere bakacak olursak, Ankara ve izmir illerinde yapılacak görüşme ile alım yapılacak. Bu kapsamda Ankara ilinde 27 Aralık 2019 tarihinde saat 09:00'da Otel: Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi;Kavaklıdere, Sht.Ömer Haluk Sipahioğlu Sk, 06700 Çankaya / Ankara adresinde görüşme yapılacak.

Bir diğer ile göre ise, İzmir'de 29 aralık 2019 tarihinde saat 09:00 itibari ile Otel: Wyndham Grand İzmir Özdilek; 67, Inciralti Cd., 35340 İzmir adresi üzerinde görüşme yapılacaktır.

Bu kapsamda adaylar yapılacak görüşme sonucunda değerlendirme yapılacak olup değerlendirme sonucunda adaylara olumlu yada olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Editör: TE Bilisim