İŞKUR Personel alımı ilanları yayımlandı. kamuya yapılacak memur personel alımları için süreç başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Personel Alımı ilanına göre Elektrik Üretim A.Ş bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 23 kamu Personeli Alımı yapacak. Alımlar Engelli ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda İŞKUR ile başlayan başvuru süreci hakkında ve ilan numaraları hakkında blgileri sizlerle paylaşacağız.

23 PERSONEL ALIMI KADRO VE ŞEHRE GÖRE DAĞILIMI:

EÜAŞ 23 Kişilik boş kadro ile;

13 Engelli Kadrosuna Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Karaman, Kırşehir, Samsun ve Sivas illerinde Büro İşçisi pozisyonunda personel alacak.

10 Eski Hükümlü kadrosuna Elazığ, Eskişehir, Karaman, Kırşehir, Mersin, Osmaniye, Samsun, Sivas ve Tekirdağ illerinde personel alımları yapılacak.

BAŞVURULAR İŞKUR'DA BAŞLADI!

EÜAŞ personel alımı başvuruları İŞKUR'da başladı. Farklı alanlarda olmak üzere Büro İşçisi ve Teknisyen alımı yapılacak. Başvurular 1 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 5 kasım 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular Elektronik ortamda aşağıdaki adımları izeleyerek yapılabilmektedir.

1. Adım: Başvuru yapacaklar öncelikle İŞKUR sistemine üyelik bilgileri ile giriş yaptıktan sonra " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yapınız. 

2. Adım: İlgili açılacak ekranda İşyeri Ünvanı yazak kısma ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.GENEL MÜD.LÜĞÜ yazarak arama yapabilir ve ilgili Engeli ve Eski Hükümlü işçi alımı ilanlarına ulaşabileceksiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

EÜAŞ personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşınıt amamlamış olmak, Alım yapılacak alanda eğitimini tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az lise mezunu olmak şartları aranacak.

Kura ile atama yapılcak olup adaylardan herhangi bir KPSs şartı talep edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim