Ülkemizin en bilinir firmaları arasında yer alan ve önemli şirketlerinde sahibi olarak bilinmekte olan Eksim Yatırım Holding pek çok bölgede hizmet vermekte olup yine uygun bölgeler için yatırımlar gerçekleştirmekte ve büyütme oranını sürekli olarak geliştirmektedir.

Açık olduğunu gördüğü pozisyonlar için kadroları belirleyen, nitelikleri hazırlayan ve duyuruları gerçekleştiren Eksim Yatırım Holding yeni ilanlara çok personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmakta ve personel alımına ilişkin detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Eksim Yatırım Holding iş ilanları için eleman alımları gerçekleştirecektir. Peki detaylar nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre belirlenen en az mezuniyet düzeyinden mezun olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, sorumluluk sahibi olmak, yoğun çalışma potansiyeline sahip olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar ile başvuru detaylar nedir?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Eksim Yatırım Holding personel alımında hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Buna göre filo yöneticisi, stajyer avukat, çağrı merkezi lideri, muhasebe uzmanı, finans uzman yardımcısı, enerji ticaret uzmanı, insan kaynakları stajyeri pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/v9goW5 linkini kopyalaması tarayıcılarının url alanına yapıştırması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA