06 Mart 2019 tarihi itibari ile İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) resmi İnternet sitesinde yayımlanmış olan ilana göre en az ilköğretim mezunu ve ortaöğretim mezunu personel alımı yapılacağı ilan edildi. Adaylara başvuru süresi olarak 5 günlük bir süre verildi ve hiç vakit kaybetmeden başvuru yapabilmeniz için sizlere detayları haberimizde aktarıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan ilana göre, Bursa ilinde bulunan MEB ve EGM 'ye personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Mudanya Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletmesine Garson ( Servis Görevlisi ) alınacak. Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne ise Engelli ve TMY kapsamında Temizlik Görevlisi alımı yapacğaını ilan etti.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmmamak, Erkek veya kadın olmaki 18 yaşını doldurmuş olmak, En Az İlköğretim ve EN fazla Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak, Askerliğini yapmış olmak veya ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak arşiv araştırması olumlu sonuç vermek, Engelli personeller için gerekli sağlık kurulu raporu almış olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 53. maddesindeki saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar için başvurular ilanların yayımlanması ile birlikte başladı ve adaylarda başvuru için 5 günlük bir süre verildi. Buna göre adaylar başvurularını 06 Mart 2019 tarihi ile 11 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden veya İl Müdürlüklerine şahsen yapılabilecektir. İlanları detaylı inceleyebilmek için aşağıda sizlerle paylaşacağımız İlan Numaralarını inceleyerek ilanlara ulaşabilirsiniz.

Burda İl Emniyet Müdrülüğü Engelli Temizlik Görevlisi İçin 00004865275 ve Terörle Mücadelede yaralanan 00004865321 numarası ile başvuru yapabilirsiniz.

Mudanya Öğretme evi ve akşam sanat okulu iktisadi işletmesi ne Servis Görevlisi için 00004864173 numarası üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim