Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı birimlerde görevlendirilmek üzere kadrolu hizmetli alımı yapılacak. Alımlar KPSS puanı ile değerlendirilecek olup ilanın detayları şöyledir.

İLANIN DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere mermez ve taşra teşkilatına kadrolu olarak yardımcı hizmetler sınıfında personel alımı yapılacak. Bu yönde Kadrolu Hizmetli pozisyonunda 2 Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına ve 3 Personel Diresi Başkanlığına alım yapılacak. Erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği bu ilan için adaylardan lise mezunu olmak ve bu yönde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

EGM personel alımı ilanı için başvuru süreci 27 ocak 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını, Kimlik belgesi, Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti, KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak yukarıdaki tabloda belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,

c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

e. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim