Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde 2 farklı personel alım ilanı yayımlamıştı. Söz konusu ilan için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona ermektedir. Henü başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamaış olan adaylar bu haberimiz sayesinde başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İLANIN DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için, 2 aşçı yardımcısı ve Engelli pozisyonunda 1 Kuru Temizlemeci olmak üzere toplamda 3 Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için aranan genel nitelikleri taşımaları gereklidir.

GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü alım yapacağı Kuru Temizlemeci ve Aşçı Yardımcısı pozisyonları için adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyaş güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir adli sicil kaydı bulunmamak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ( Engelli pozisyonu için EKPSS puanı olmak ) şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle genel ve özel şartları taşıyor olmaları gereklidir. İlgili başvurular 06 Haziran 2018 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir.Adaylar başvurularını en geç 19 Haziran 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, Müdürlüğümüzce müracaat alınmayacaktır. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları inceleyiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim