Emniyet Genel Müdürlüğünden az önce gelen açıklama ile 96 hizmetli alımı sonuçları açıklandı. Adayların sabırsızlıkla beklediği sonuçlar geldi. 5 Nisan açıklama yapacağını belirten EGM bünyesindeki eksikliği kariılamak üzere adaylara sonuçları duyurduç Ayrıca belirtilen tarihler arasında adayların belgeleri teslim etmeleri gereklidir.

96 Hizmetli Alımı Yapılıyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü 2021 yılı yayımladığı Hizmetli alımı ilanı ile bünyesindeki eksikliği gidermek için başvuru almıştıç. Alınan başvurular sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılım sağlandı.

Sınav Sonuçları Açıklandı!

EGM'den gelmiş olan duyuru ile EGM hizmetli alımı sonuçları açıklandı. 96 Hizmetli alımı ilanına çin Kadrolu Hizmetli alım sınavına katılan adaylara müjde paylaşıldı. 5 Nisan 2022 tarihi ile gelmiş olan sonuçlar için adaylar belge teslimi yapacak.

2021-2. Dönem Kadrolu Hizmetli alımı sözlü sınav sonuç bilgisine adaylar “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi-Kariyer Kapısı” (https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden E-Devlet şifreleri ile giriş yaparak ulaşabileceklerdir.

Belge Teslim tarihi

EGM Hizmetli kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylar 5 - 22 Nisan 2022 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar/ANKARA adresinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı A Blok Kat:3 adresine teslimetmeleri gereklidir.

İstenen Belgeler:

1. Dilekçe (form1)

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. Diploma örneği (Aslının ibraz edilmesi halinde kurumumuzca tasdik edilecektir. Aslı ibraz edilemez ise noter tasdikli olacaktır. Ayrıca üst öğrenim bitiren adayların öğrenim belgelerini de getirmeleri gerekmektedir.)

4. Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge. 

5. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

6. Askerlik durum belgesi aslı

7. Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı

8. Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı

Editör: TE Bilisim