Emniyet Genel Müdürlüğüistihdam edilecek personel alım ilanı yayınladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan duyuru ile birlikte açık pozisyonlar için personel alınacağı  belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ilana dair bilgiler haberimizde.

Emniyet Genel Müdürlüğü oğluyla birlikte kadrolu hizmetli alımı ilanı ve kadrolu sıhhi tesisat teknisyen alımı ilanı yayınladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Açıklama ile birlikte taşra ilçelerinde görevlendirilecek birçok kadrolu memur alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kadrolu personel alım ilanına dair geniş bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

HİZMETLİ ALIM İLANI

Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu olarak alınacak personel planlaması yayınladı. yayınlanan personel planlaması na göre Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Kars, Rize ve Tunceli illerinde görevlendirilmek üzere kadrolu hizmetli alımları gerçekleştirilecek. Bu alımlarda yalnızca Merkezi puan sistemi KPSS-P94  esas alınacaktır. bu ilan için toplam alım sayısı ise 23 olarak açıklandı.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınav adayların;

- Mesleki bilgi ve mesleki yeteneği,
- Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, muhakeme gücü,
-Genel yetenek ve genel kültürü,
- Davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,
- Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yönlerinden değerlendirilerek  gerçekleştirilecektir.

SIHHİ TESİSAT TEKNİSYENİ ALIM

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetleri sınıfı dışında görevli ve pozisyonlar için personel alımı ilanı yayınladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan bildiride sıhhi tesisat teknisyeni alınacağı açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü sıhhi tesisat teknisyeni alımı ilanına dair bilgileri  aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında sıhhi tesisat teknisyeni alımı ilanı yayınladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Bu ilanda birlikte Toplam 15 kadrolu olarak sıhhi tesisat teknisyeni alınacağını belirtildi.  Bu ilanı başvuruda bulunacak adaylar  Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Rize, Şırnak e Tunceli İllerinde görevlendirilecektir. görevlendirilecek olan adaylar 657 sayılı kanuna göre kadrolu sayılacaktır.Yüksek puandan başlamak üzere 2016 yılı KPSS-P94 puanına göre alımlar gerçekleştirilecektir.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınav adayların;

a) Mesleki bilgi ve mesleki yeteneği,
b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, muhakeme gücü,
c) Genel yetenek ve genel kültürü,
ç) Davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,
d) Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yönlerinden değerlendirilerek

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan sıhhi tesisat teknisyeni alım kadrosu ve hizmetli kadroları için genel bilgi ve şartları aşağıda vermiş olduğumuz linkten takip edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim