Türkiye'nin en büyük e-ticaret mağazalarından bir tanesine personel alımları yapılacak. E-ticaret alanlarında iş deneyimi bulunan adaylara yönelik olarak yeni açıklanan personel alımları için başvurular başladı. Buna göre yiyecek yardımı, özel sağlık sigortası sosyal imkanları ile hafta içi 08:30-18:00 saatleri arasında çalışma saatleri olacağı belirtildi.

LİSE MEZUNU PERSONEL ALINACAK;

Elektronik Ticaret alanında faaliyetini 2011 yılından beridir devam ettiren Modanisa Mağazacılık A.Ş. açıkladığı personel alımlarından satış danışmanı kadrosunda başvuru şartları şu şekilde; öncelikle eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak istenebilecek. Diğer başvuru şartlarında; perakende satış deneyimi bulunan, kariyerini bu alanda düşünen, müşteri odaklı satış hedefleyen, değişime açık, ekip çalışmasına uygun, modaya ilgili, pozitif düşünen, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvuru yapabilecek

SOSYAL MEDYA UZMANI ALIMI;

Sosyal medya uzmanı alımlarında adayların grafik tasarım iletişim gibi lisans bölümlerinden mezun olmak, sosyal medya iş tecrübesinde 4 yıl deneyime sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca İngilizce bilgisine sahip, analitik düşünen, ekip çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği kuvvetli, eğitime ve gelişime açık, genç dinamik tecrübeli ve kendini geliştiren adaylar aranmakta.

Mağaza Müdürü kadrosunda adayların 4 yıllık bölümlerden mezun olmaları, office programlarını etkin olarak kullanabilmeleri, ekip çalışmasına yatkın, modayı yakından takip edebilen, müşteri memnuniyetine önem veren, tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvuru yapmaları istenildi.

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden yapılacak. Adaylar ilana başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Başvuru için: http://bit.ly/2GIgCYs

İŞİN OLSA