Ülkemizin en büyük göz hastaneleri arasında yer almakta olan ve göz branşında oldukça başarılı işler çıkarmakta olan Dünya Göz Hastanesi bünyesindeki kadroyu güçlendirebilmek için aralıklarla yeni ilanlar yayımlamakta ve çok sayıda adayı istihdam etmeye devam etmekte olup ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Dünya Göz Hastanesi tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında personel alımları yapıldığı görülmektedir. Peki Dünya Göz Hastanesi hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor, bu pozisyonlara alınacak olan personellerden hangi şartlar aranmaktadır.

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Dünya Göz Hastanesi tarafından yaıymlanmış olan ilanlara bakıldığında Hasta Kabul Vezne Personeli ( Ataköy ), Kıdemli Denetçi, Biyomedikal ve Lazer Teknikeri (Antalya), Teknik Servis Personeli (Antalya), Hastane Müdürü, Üst Düzey Yönetici Asistanı ( Etiler ), Ana Vezne Personeli, Muhasebe Uzmanı (Levent Ofis) vee Stok Kontrol ve Maliyet Sorumlusu pozisyonları için personel alımları yapılmakta olup pozisyonlar için genel ve özel şartlar aranmaktadır. Peki bu şartlar nelerdir?

Hangi Şartlar Aranıyor?

Dünya Göz Hastanesi yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alımları yapıyor. Bu pozisyonlara başvurabilmek için öncelikle adayın ilgili eğitim kurumlarından mezun olmak, sağlık alanında çalışabilir olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, güler yüzlü olmak, vardiyalı çalışabilir olmak (bazı pozisyonlar için) gibi genel şartlara sahip olması gerekmekte olup mesleki branşlar için mesleki bilgi, varsa sertifika ve deneyim şartları da aranmakta olup adayların bu ilanlara bakarak özel şartları kontrol etmesi gerekmektedir. Başvuru linki hemen aşağı bölüme eklenmiştir. Lİnki tarayıcınıza yapıştırarak git butonuna basabilirsiniz.

https://bit.ly/38E4mFf

Editör: TE Bilisim