3 Farklı Kurum kamu gurubu personel alım ilanlarını yayımladılar. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre Devlet Su İşleri, Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü ve TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere işçi alımı ve personel alımı yapacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Bahsi geçen 3 kamu kurumu farklı pozisyonlarda personel alacak. Bu bağlamda, Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğü İlköğretim veya Lise Mezunu Engelli Aşçı alımı gerçekleştirecek. 

TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü1 Engelli Cephane Islahatçısı, 1 Diğer Tahmil - Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri alacak.

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ( Kamu Grubu ) 1 Engelli Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Engelli Kimya Teknisyeni, 1 Engelli Sıhhi Tesisatçı, 1 Metal İşleri Teknisyeni, 1 Tesviyeci, 1 Beden İşçisi ( Genel ), 3 Makine Teknolojisi Teknisyeni alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

DSİ, MKEK ve TSk adaylardan bazı nitelikler arıyor. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İlköğretim, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Engelli kadroları için engeli olduğunun gösterir belgeye sahip olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yukarıdaki görselerde olduğu gibi iş ilanı numaraları ile gerçekleştirebilirler. Başvurular 08 Nisan 2019 tarihi ile 12 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim