Devlet Su İşleri DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı yayımlamıştı. genel Müdürlükten sözleşmeli personel alımı sonuçlarına ilişkin duyuru yayımlandı. Öte yandan 70 Mühendis alımı sonuçları bekleniyor. Peki Mühendis Alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapılıyor!

DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 8 kişilik kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Bünyesindeki eksikliği giderebilmek için farklı alanlarda ilan yayımlayan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2 Ağ Uzmanı, 2 Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı ve 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı yapacağını bildirmişti.

Başvuruların 17 - 31 Ocak 2022 tarihleri arasında alınmasından sonra sonuçlar sona erdi. Bu kapsamda Genel Müdürlük belge teslimi hakkında resmi Duyuru adresine duyuru yaptı. Söz konusu duyuru şöyle:

Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanına İlişkin Duyuru:

e-Devlet – Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/adresinden 17/01/2022-31/01/2022 tarihleri arasında Sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilanında B-ÖZEL ŞARTLAR başlığı altında 1. AĞ UZMANI a bendi, 2. SİSTEM UZMANI a bendi, 3. KIDEMLİ VERİTABANI UZMANI a bendi, 4. KIDEMLİ YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI b bendinde belirtilen “ mesleki tecrübe veya deneyimi gösteren belgelerin ” imzalı nüshalarının mesleki tecrübeye konu iş yerlerinden alınması gerekmektedir. Bahsi geçen belgelerin 18.02.2022 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine başvurduğu alanı belirterek gönderilmesi gerekmektedir. Bu amaçla Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanına başvuran adaylara e-posta ve sms yolu ile bildirim yapılmış olup ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

70 Mühendi Alımı Sonuçları Açıklandı Mı?

DSİ Sözleşmeli Bilişim Perosneli alımı ilanı ile birlikte Mühendis alımı ilanı yayımlamıştı. 11 farklı alanda olmak üzere 70 Mühendis alımı yapacağını bildiren DSİ başvuruları 17 - 28 Ocak 2022 tarihleri arasında alındı. Başvuru sonuçlarının 7 Ocak 2022 tarihi ile açıklanacağını duyuran Genel Müdürlük henüz sonuçlar hakkında bir duyuru yapmadı. İlan hakkında gelişmeleri takip etmek için İşin Olsa mobil uygulamasını indirebilir ve bizler Sosyal ağlarda takip edebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

İşin Olsa İnstagram >>>> BURAYA

MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU KILAVUZU

BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI BAŞVURU KILAVUZU