Devlet Su İşleri Personel Alımı için İŞKUR'da ilan yayımladı.

İŞKUR Kurum dışı ilanları üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Devlet Su İşlerine bağlı olan MASKİ ( Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 30 personel alımı yapılacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre en az ilkokul mezunu personel alımı gerçekleştirilecek.

Daimi Statüde personel alımı için başvuru süreci başlamış olup başvurular İnternet'ten gerçekleştirilecek. İşin Olsa Ekibi olarak DSİ MASKİ personel alımı hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: DSİ MASKİ ( Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A,Ş,

Niteliği: Daimi

Alım Yapılacak Kontenjan: Yardımcı Hizmet Elemanı

Açık İş Sayısı: 30 personel

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Nitelikler Aranacak?

MASKİ personel alımı başvuruları için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Emekliliğe Hak Kazanmamış veya Emekli olmamak, Malatya İli Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Tercihen altyapı konusunda deneyimli ve tecrübeli olmak, Esnek çalışma şartlarına uygun olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Başvurular Başladı!

DSİ MASKİ personel alımı başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını e-posta ile aşağıdaki adrese gerçekleştirecekler. Başvurularınızı Resmili Özgeçmiş ve Adli Sicil Kaydı ile birlikte e postaya ilave etmeniz gereklidir.

Başvuru e-Posta Adresi: [email protected]

Başvuru Tarihleri: 3 - 6 Haziran 2022