Devlet Personel Başkanlığı 12 Mart 2019 tarihli yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda 4 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı 3 kadro için farklı eğitim seviyelerinden mezun olan 4 kamu personeli alınacak. Alımlar 2 farklı bölge için geçerli olup ilan ŞKUR üzerinde 13 Mart 2019 tarihi itibari ile yayımlanacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. ( BOTAŞ ) bünyesine, Uzman yardımcısı ve Mühendis kadrolarında alım yapacak. Ankara iline Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığına Lisans mezunu İİBF Mezunu olan 2 Uzman yardımcısı, Ankara Doğal Gaz Alım ve İhracat Daire Başkanlığına İktisat ve İşletme mezunu 1 uzman yardımcısı alınıyorken uzman yardımcısı pozisyonu için adaylardan KPSS p3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca BOTAŞ, Tekirdağ'da LNG İşletme Müdürlüğüne 1 Lisans, Endüstri Mühendisliği / Çevre Mühendisliği / İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümleri mezunu olan 1 Mühendis alacak. Mühendis pozisyonu için ise adaylardan KPSSP1 puan türü aranacak.

Tüm kamu Personeli Alımı ilanlarını en doğru şekilde tkaip etmek için Buraya Tıklayınız.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Buna göre Lisans Mezunu olmak, Lisans eğitimi veren bölümlerden, İİBF, İktisat ve İşletme, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümleri mezunu olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 veya KPSSp1 puan türünden puan almış olmak, son 5 yıl içerisinde yapılan ingilizce dilinden YDS den en az C seviyesinde puan almış olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili duyueu Devlet personel başkanlığı tarafından gelmiş olup ilan 13 Mart 2019 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanacak olup adaylar başvularına başlayabileceklerdir. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 19 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim